Anbefalinger fra mødre

Michelé – Førstegangsmor
Jeg kan på det varmeste anbefale Brystbarn som ammevejledere, og vil til en hver tid kontakte dem igen. Lea er en meget dygtig og kompetent vejleder, man med det samme bliver tryg ved. Hun går op i ens behov og udarbejder den bedst mulige plan for at få sin amning på rette spor.  Var selv ved at opgive amning efter længere tids udfordringer, men Lea var med til at jeg gav det en chance og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Hun interesserer sig for sine kunder og yder en god støtte i noget, der kan være svært for en hver kvinde, som ønsker at amme.

Lise – Mor til tvillinger født uge 34
Med iturevne brystvorter, en begyndende brystbetændelse, for lidt mælk og to små for tidligt fødte drenge, der ikke kunne sutte rigtigt, mødte jeg BrystBarn. Leas omsorg og professionalisme, hendes gode råd og hands-on tilgang hjalp os på kort tid til hvor vi er i dag – smertefri fuldamning af tvillinger på 3. måned.

Christiane – Førstegangsmor 
Amning er rigtig hårdt i starten, men det var jeg slet ikke forberedt på, for det havde ingen fortalt, så allerede efter en uge var jeg fyldt op med spørgsmål og fortvivlelse, fordi det gjorde ondt, og min datter ville ammes 7 timer i træk hver eftermiddag til aften. Men så ringede jeg til Celia fra Brystbarn, som kom med gode råd til at lette amningen. Hun var også meget sød, lyttende og opbakkende, så jeg efter snakken følte mig rustet til at fortsætte. Jeg kan varmt anbefale at søge råd og vejledning hos Brystbarn.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close