Anbefalinger fra mødre

Johanne – førstegangsmor til tvillinger.
Vores to piger kom til verden tre måneder for tidligt ved kejsersnit. Herefter gik en sej kamp i gang med at få amningen etableret. Pigerne var meget små, så det startede med, at de skulle ligge og dufte ved brystet. Det virkede håbløst, men på Herlev Hospital kom Lea og Celia ind i billedet, og uden deres tålmodighed og vedholdenhed, var jeg ikke nået i mål. Efter en enkelt privat konsultation med Lea kom jeg over det sidste bump på vejen. Det var den bedste investering, som jeg gjorde. Lea var klar over mine behov og fulgte nøje op på konsultationen, så jeg ikke følte mig ladt alene. Takket være BrystBarn har jeg nu fuldammet mine to piger i over fire måneder, og de har vokset sig store og stærke. Jeg kan varmt anbefale BrystBarn til alle mødre.

Wei – First time mom
Contacted Brystbarn for help with breastfeeding, and I was very satisfied with the support from Lea. After the initial phone call, she came visit on the same day. She was very sympathetic and pleasant to work with. After the visit, we received useful tips and a program to work with, not limited to breastfeeding, but also tips to understand baby behavior. Lea also checked in with us to see how things were going and if any troubleshooting was needed. After a week, the breastfeeding is greatly improved and we are no longer offering our little baby girl formula. I am also feeling a lot more confident in reading and understand my baby.
Thanks so much to Lea and Brystbarn!

Førstegangsmor
Jeg kan varmt anbefale ammevejledning fra en af BrystBarns seje damer. Jeg har haft fornøjelsen af både at være til et ammekursus afholdt af dem, men også haft en individuel konsultation med Celia.
Jeg var en af de kvinder som blev sendt hjem fra Rigshospitalet efter 6 timer, da jeg havde haft en ukompliceret fødsel og alt var som det skulle være. Det betød dog at jeg udover et jordmoderbesøg på en times tid dagen efter, var overladt til mig selv i forhold til at få amningen op at køre.
Jeg blev udstyret med en forkert størrelse suttebrik ved mit jordmoderbesøg, som gav sår på brystvorten, hvilket var smertefuldt og dybt frustrerende. Jeg kunne mærke at det ikke skulle være sådan, derfor kontaktede jeg hurtigt BrystBarn, for at skabe de bedste betingelser for min søn og jeg. Vi fik hjælp til:
At komme af med en unødvendig suttebrik
En bedre sutteteknik
– At lære hans lyde at kende under amning, så jeg vidste hvornår han fik mad
Hvad jeg kunne gøre i tilfælde af at han ikke fik nok mad
Efterfølgende blev jeg ikke bare sluppet og overladt til mig selv, men har løbende været i kontakt med Celia og modtaget gode råd til det videre forløb. Det gav en uvurderlig tryghed som nybagt mor at blive vejledt af en professionel i eget hjem.

Michelé – Førstegangsmor
Jeg kan på det varmeste anbefale Brystbarn som ammevejledere, og vil til en hver tid kontakte dem igen. Lea er en meget dygtig og kompetent vejleder, man med det samme bliver tryg ved. Hun går op i ens behov og udarbejder den bedst mulige plan for at få sin amning på rette spor.  Var selv ved at opgive amning efter længere tids udfordringer, men Lea var med til at jeg gav det en chance og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Hun interesserer sig for sine kunder og yder en god støtte i noget, der kan være svært for en hver kvinde, som ønsker at amme.

Lise – Mor til tvillinger født uge 34
Med iturevne brystvorter, en begyndende brystbetændelse, for lidt mælk og to små for tidligt fødte drenge, der ikke kunne sutte rigtigt, mødte jeg BrystBarn. Leas omsorg og professionalisme, hendes gode råd og hands-on tilgang hjalp os på kort tid til hvor vi er i dag – smertefri fuldamning af tvillinger på 3. måned.

Christiane – Førstegangsmor 
Amning er rigtig hårdt i starten, men det var jeg slet ikke forberedt på, for det havde ingen fortalt, så allerede efter en uge var jeg fyldt op med spørgsmål og fortvivlelse, fordi det gjorde ondt, og min datter ville ammes 7 timer i træk hver eftermiddag til aften. Men så ringede jeg til Celia fra Brystbarn, som kom med gode råd til at lette amningen. Hun var også meget sød, lyttende og opbakkende, så jeg efter snakken følte mig rustet til at fortsætte. Jeg kan varmt anbefale at søge råd og vejledning hos Brystbarn.

Megan – Mor til Zoe på 2 måneder
Jeg troede aldrig at amningen skulle blive så svært, men nu ved jeg at det er en hård kamp, som kræver hjælp, vejledning og støtte. Jeg tog fat i brystbarn da jeg inderligt ønskede at amme min datter, dette på trods af 4 gange brystbetændelse, ammebrik, hendes stramme kæbe og en uudholdelig smerte ved hver amning.
Lea svarede næsten lige med det samme på min henvendelse og var hos mig dagen efter. Indenfor 2 timer fik jeg over halveret smerterne når jeg skulle amme, fik hjælp til forskellige ammestillinger og god teknik.
Jeg fik tid og ro til at stille alle mine spørgsmål og jeg følte mig efterfølgende tryg og sikker på at jeg kunne fortsætte amningen af min datter, hvilket var mit største ønske. Jeg giver BrystBarn min varmeste anbefaling.

Mette – Førstegangsmor
Før jeg blev mor skænkede jeg ikke amningen en tanke og havde på ingen måde troet at det mest naturlige og normale som amning kunne volde problemer og uudholdelige smerter. Jeg blev klogere. Trods hjælp fra jordmoder og sygeplejersker fra barselsgangen havde jeg blødende brystvorter allerede dagen efter fødslen og det var til trods for at alle sagde at teknikken var på plads. Heldigvis kom Celia fra BrystBarn mig til undsætning og kunne vejlede i korrekt sutteteknik. Selv de mindste justeringer var i sidste ende med til at gøre en forskel.
Jeg kan på det varmeste anbefale BrystBarn – uden dem ville amningen være stoppet blot 2 uger efter min datters fødsel. I stedet er amningen i dag smertefri og en hyggestund for os begge.

Freja – mor til Mira
Jeg havde længe haft en fornemmelse af at der var noget der ikke var som det skulle være med amningen, men det var først da vores barn havde fået skåret sit tungebånd (og i den forbindelse fik sideløbende behandlinger hos osteopat) at jeg tænkte, at nu ville jeg gøre alt hvad jeg kunne for at støtte op om en ny og bedre sutteteknik, at jeg besluttede også at få ammevejledning. Det viste sig at være en rigtig god beslutning – nu ville jeg bare ønske at jeg havde gjort det meget før!
Lige fra første kontakt med Lea fra BrystBarn, har det bare været en god og tryg oplevelse oplevelse at få hjælp og vejledning til amningen. Det var en afslappet og behagelig oplevelse med hjemmebesøget. Lea lyttede opmærksomt til problematikken og var omhyggelig med at forklare os alt det vi havde brug for at vide. Selvom jeg stillede uendeligt mange spørgsmål, gav hun sig god tid til at svare og viste god forståelse for min situation.
Efter Lea har været hjemme hos os, er det gået meget bedre med amningen. Jeg føler mig mere sikker og bedre rustet til at vurdere hvad der er på spil i amningen og hvordan jeg kan imødekomme mit barns signaler. Det betød også rigtig meget at hun fulgte op i ugen efter, men noget af det jeg satte mest pris på var Leas tilgang til amningen. Det gjorde mig rolig at hun talte ind i at mit barns reaktioner var naturlige og ikke noget der skulle fikses, men imødekommes.
Alt i alt er resultatet en markant mere afslappet amning og hyggelig ammesituation og ikke mindst at mit barn har mindre ondt i maven og aldrig har virket gladere. Jeg er meget taknemmelig og vil varmt anbefale Lea og BrystBarn til alle der er den mindste smule usikker i ammesituationen.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close